Kada izlazi Iphone 15

Vrijeme čitanja 3 menit

Što možemo očekivati od iPhonea 15?

Apple će najvjerojatnije predstaviti svoj novi iPhone 15 u rujnu 2023. godine. Prema dosadašnjim glasinama, novi iPhone donijet će nekoliko značajnih promjena u odnosu na iPhone 14.

USB-C priključak

Najvažnija promjena je vjerojatno prelazak na USB-C priključak. Apple je već počeo koristiti USB-C priključak na svojim novim MacBookovima i iPadovima, a čini se da je vrijeme da ga uvede i na iPhone.

Ovaj potez bi bio značajan jer bi omogućio korisnicima da koriste iste punjače i kabele za sve svoje Apple uređaje. Također bi bio u skladu s trendom koji se širi tehnološkom industrijom.

Novi A17 Bionic čip

iPhone 15 bi mogao dobiti novi A17 Bionic čip, koji bi trebao biti brži od A16 čipa koji se nalazi u iPhoneu 14.

A16 čip je već značajno brži od A15 čipa koji se nalazi u iPhoneu 13. A17 čip bi trebao biti još brži, što bi omogućilo iPhoneu 15 da radi glatko i bez problema čak i s najzahtjevnijim zadacima.

Poboljšana kamera

iPhone 15 također se očekuje da će dobiti poboljšanu kameru. Ovo bi moglo uključivati novu ultraširoku kameru, kameru s većom razlučivošću ili poboljšano obradu slike.

iPhone je već poznat po svojoj izvrsnoj kameri. Poboljšanja na iPhoneu 15 bi mogla učiniti iPhone još boljim za fotografije i videozapise.

Novi dizajn

iPhone 15 se također šuška da će imati novi dizajn, ali nije jasno što će to uključivati. Neki glasovi sugeriraju da će iPhone 15 imati dizajn s ravnim rubovima poput iPhonea 14 Pro i Pro Max. Drugi sugeriraju da će iPhone 15 imati zaslon s rupicom za kameru poput najnovijih modela iPad Pro.

Koji god dizajn Apple odabere, vjerojatno će biti značajno poboljšanje u odnosu na trenutni dizajn iPhonea 14.

5G podrška

Svi modeli iPhonea 15 se očekuje da će imati podršku za 5G. To će omogućiti brže brzine prijenosa podataka i bolje performanse kada su spojeni na 5G mrežu.

5G je još uvijek relativno nova tehnologija, ali postaje sve popularnija. iPhone 15 bi mogao pomoći da 5G postane još dostupniji i pristupačniji.

Koliko će koštati iPhone 15?

Cijene iPhonea 15 još nisu poznate, ali se očekuje da će biti slične cijenama iPhonea 14. iPhone 14 starta od 799 dolara, a iPhone 14 Pro starta od 999 dolara.

Ako planirate kupiti iPhone 15, najbolje je da započnete štedjeti novac već sada. Također možete početi istraživati ​​najnovije glasine i vijesti o iPhoneu 15 kako biste bili spremni za njegovo predstavljanje.

Zaključak

iPhone 15 bi mogao biti značajno poboljšanje u odnosu na iPhone 14. Ako tražite novi iPhone, možda ćete htjeti pričekati da vidite što Apple nudi u rujnu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)