10 najboljih stranica za stvaranje slika pomoću umjetne inteligencije

Vrijeme čitanja 7 menit

Slike i crteži koje generira umjetna inteligencija u porastu su i nude nam svestranost koja daleko nadilazi kreacije koje su izradili ljudi, omogućujući nam stvaranje oblika i ideja svih vrsta. Umjetnost generirana umjetnom inteligencijom daleko nadilazi jednostavan crtež i omogućuje ljudima da uđu u beskonačni svijet, omogućujući apsolutno zapanjujuće kreacije.

A ako ne, pogledajte ovaj video prije nego nastavite čitati… sigurno ćete htjeti nastaviti istraživati ​​o tome. Nacrtajte što god želite putem teksta u sekundi!

YouTube video

Potpuni vodič za stvaranje umjetnosti i crteža pomoću umjetne inteligencije

Pa, u ovom članku ćemo vam ostaviti one koji za nas jesu najbolja web mjesta za stvaranje nevjerojatnih slika ili crteža koje je generirala umjetna inteligencija (neki od njih besplatni, a drugi se plaćaju).

U svakom slučaju, sigurno ćete htjeti početi uživati ​​u onome za što je sposobna dobro usmjerena umjetna inteligencija. Samo naprijed!

Najbolja web-mjesta za izradu AI crteža, besplatnih i plaćenih

Leonardo.ai – crtajte besplatno s AI

YouTube video

Ovako se ponaša Leonardo.ai

Leonardo.ai je novi alat za umjetnu inteligenciju koji koristi neuronsku mrežu za generiranje i uređivanje slika nevjerojatne kvalitete. Korisničko sučelje je izvrsno i jednostavno za korištenje te omogućuje brzo generiranje visokokvalitetnih slika. Osim toga, nudi razne mogućnosti uređivanja i prilagodbe.

Osim toga, Leonardo.ai je potpuno besplatan. Registracijom dobivate 250 besplatnih kredita koji se mogu koristiti za izvlačenje pomoću umjetne inteligencije. Svaka generacija slike košta 3 kredita, što znači da se može napraviti oko 80 generacija slika besplatno.

Bez sumnje, ovaj AI alat vrlo točno crta ono što napišete. Bitno što morate isprobati ako želite ući u ovaj svijet.

Idite na Leonardo.ai

Craiyon.com

Crtanje umjetne inteligencije. AI crtež. AI ilustracija.
jednostavno i besplatno

Ako ne želite platiti apsolutno ništa i želite isprobati AI koji crta na najjednostavniji način, ova opcija bi mogla biti ono što tražite. Jednostavno je poput registracije i dopuštanja oglasa koji se prikazuju na stranici. U tekstualnom okviru jednostavno označite što želite izraditi i pričekajte nekoliko minuta. Slike bez vodenih žigova moći ćete preuzeti bez problema.

Bez sumnje, to je opcija koju treba uzeti u obzir ako se ne želite previše komplicirati. Suočavamo se s umjetnom inteligencijom koja na vrlo precizan način crta ono što tražite.

Idite na Craiyon.com

hotpot.ai

Ovaj AI crta točno ono što upisujete.
HotPot daje izvrsne rezultate

Hotpot.ai je alat (potpuno besplatan) s kojim možete stvoriti nevjerojatne slike u nekoliko sekundi. Platforma koristi neuronske mreže za generiranje slika i ima bazu podataka od milijuna slika kako bi osigurala beskrajne mogućnosti.. Osim toga, njegovo intuitivno korisničko sučelje olakšava svakome stvaranje zadivljujućih slika bez potrebe za dizajnerskim iskustvom.

Kao što smo već primijetili, jest potpuno besplatno, ali ako aktivirate njegovu premium verziju, imat ćete nekoliko dodataka kao što je dobivanje većih slika ili mogućnost njihovog komercijalnog korištenja. AI koja crta stvarno učinkovito.

Idite na Hotpot.ai

YouTube video

Kako stvoriti slike pomoću AI koristeći Midjourney

MidJourney je najpopularniji generator slika temeljen na umjetnoj inteligenciji s kojim možete stvoriti nevjerojatno realističan sadržaj. Detalji i kvaliteta slika razlikuju se od svega što ste ikada vidjeli. Osim toga, također je vrlo moćan generator ideja za crtanje, svaki korisnik može prilagoditi alat svojim potrebama.

Njegova upotreba nije besplatna, nešto što se dogodilo dok je bio u beta fazi, bilo je moguće ući na listu čekanja i pristupiti joj bez ikakvog plaćanja. Sada, međutim, morate platiti. Korištenje ovog AI kreatora umjetnosti je od bota na Discordu, pa ako ste već upoznati s platformom, moći ćete bez problema koristiti MidJourney.

Ovo je nevjerojatan alat za svakoga tko želi stvarati visokokvalitetne slike pod uvjetom da želite platiti za njegovu upotrebu. Bez sumnje, pred nama je umjetna inteligencija koja potpuno precizno crta ono što tražite.

Idi na Midjourney

DALL-E

Dall-E 2 - AI Drawing Creator
DALL E 2

DALL-E je alat otvorenog koda koji korisnicima omogućuje stvaranje crteža iz teksta. Tehnologija koja stoji iza DALL-E temelji se na neuronskoj mreži poznatoj kao GPT-3 mreža, koju je OpenAI trenirao na milijunima slika.

Za razliku od drugih generatora slika, DALL-E može protumačiti kontekst i namjeru korisnika da stvori koherentan crtež uz podršku umjetne inteligencije. Osim toga, DALL-E također može kombinirati nekoliko slika kako bi stvorio jednu, čineći nezamislive scenarije mogućima.

Ako volite umjetnost i tehnologiju, svakako biste trebali provjeriti ovu opciju jer ova umjetna inteligencija također vrlo precizno stvara slike s riječima.

Idite na DALL-E 2

Noćni kafić

NightCafe - Crteži umjetne inteligencije. Umjetna inteligencija crta.
NightCafe – AI crteži

NightCafe je web stranica koja može generirati crteže temeljene na umjetnoj inteligenciji koji su vrlo jednostavni za korištenje. Kreirao ga je MIT Media Lab, a pokreću ga duboke neuronske mreže.

Radi na kreditnom sustavu, ali srećom nudi potpuno besplatnu verziju koja će vam omogućiti da napravite do 10 kreacija (ako sudjelujete u zajednici moći ćete zaraditi više kredita i stoga ćete moći koristiti uslugu u više navrata). Ako želite stvarati umjetnost temeljenu na AI i ne želite komplikacije bilo koje vrste, pokušajte, sigurno će vas uvjeriti.

Idite u noćni kafić

Generator dubokih snova

Generator dubokih snova - crtanje ai.
Generator dubokih snova

Većina ljudi koristi društvene mreže kako bi ostali u kontaktu s prijateljima i obitelji, ali postoji i rastuća zajednica korisnika koji koriste društvene mreže za dijeljenje svojih crteža. Ako se smatrate umjetnikom u nastajanju ili samo uživate u umjetnosti, Deep Dream Generator bi trebao biti na vašem popisu web stranica koje koriste umjetnu inteligenciju za stvaranje nadrealnih slika od normalnog teksta ili fotografijaKoristite kreditni sustav (30 u ovom slučaju, s kojim možete kreirati između 6 ili 8) nakon registracije.

Konačni rezultat u većini slučajeva je mješavina snova i uznemirujućeg (vrlo uznemirujućeg, neki od mojih zahtjeva bili su prilično zastrašujući), i onoga što mnogi opisuju kao “vizualno putovanje”. Tražite li inspiraciju za svoj sljedeći umjetnički projekt ili jednostavno želite vidjeti nešto novo i zanimljivo, pogledajte ovu opciju jer je više nego zanimljiva. Ova umjetna inteligencija crta ono što napišete i također će vam omogućiti da se dobro zabavite.

Idite na Deep Dream Generator

ZvjezdaniAI

Crtanje umjetne inteligencije. AI crtež. starryai.
ZvjezdaniIA

StarryAI je pametan alat za izradu slika koji vam može pomoći da brzo i jednostavno generišete sadržaj visoke kvalitete.. Koristi umjetnu inteligenciju za analizu i razumijevanje sadržaja vaših slika, što mu omogućuje generiranje novih slika koje nalikuju izvornima. To je također još jedna AI koja crta ono što kažete ili pitate. Osim toga, također radi kao besplatni NFT kreator. Ima aplikaciju za android e iOS, dodatak udobnosti korištenja.

Svojim slikama možete dodati efekte i filtre kako biste im dali jedinstvenu notu. Ako tražite jednostavan način za stvaranje visokokvalitetnog vizualnog sadržaja, trebali biste isprobati ovu opciju.

Idite na Starry AI

Jasper Art (plaćeno)

YouTube video

Jasper Art je alat za pretvorbu teksta u sliku pokretan umjetnom inteligencijom koji koristi napredne tehnike za generiranje slika iz teksta. Vi samo trebate unijeti tekst koji želite pretvoriti u sliku, a Jasper Art će se pobrinuti za ostalo. Generirana slika može se spremiti ili izvesti za korištenje u drugim aplikacijama.

Tehnologija pretvaranja teksta u sliku tvrtke Jasper Art temelji se na najnovijim dostignućima u AI i strojnom učenju, što je čini jednim od najpreciznijih i najmoćnijih alata te vrste. Nadalje, Jasper Art je vrlo jednostavan za korištenje, s prijateljskim sučeljem koje će vam omogućiti generiranje sadržaja u nekoliko sekundi. Obično, Jasper Art je moćan alat koji nudi nevjerojatnu preciznost i rezultate. Preporučuje se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)